Тренто много близо до привличането на Абдел-Азиз и Лукарели

Тренто много близо до привличането на Абдел-Азиз и Лукарели

Сребърният медалист от световното клубно първенство по волейбол за мъже Итас Трентино (Тренто) подготвя голям трансферен удар за предстоящия сезон 2020/2021. От клуба са близо до привличането на бразилския национал Рикардо Лукарели и нидерландския диагонал Нимир Абдел-Азиз, съобщава известният колумнист Джан Лука Пазини в блога си

Според Пазини сериозната финансова криза в редиците на бразилския шампион Фунвик Таубате ще доведе до напускането на много играчи. Един от тях ще е именно Лукарели, и това е накарало трентинци да вземат решението бързо да изпратят оферта до олимпийския шампион. 

Слуховете гласят и, че отборът, воден от Анджело Лоренцети се е свързал с топреализатора на Серия А1 Нимир Абдел-Азиз. Идеята е нидерландецът, който започна кариерата си като разпределетел, да замени Лука Ветори. Абдел-Азиз има договор с Алианц (Милано) за още един сезон, но по думите на италианския журналист ще бъде използвана клаузата за прекратяване на контракта. В спора за подписа на волейболиста на "лалетата" се спряга и японски тим, чието име не се споменява.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички