Легенда на ЦСКА ще вдига Банско от кризата

Легенда на ЦСКА ще вдига Банско от кризата

Легендата на ЦСКА Красимир Горанов се завръща на директорския пост във ФК Банско със задачата да го изведе от кризата, в която е изпаднал. Горанов е бил поканен от местните общинари и футболна общественост, след като по време на неговото управление отборът беше един от най-стабилните във Втора лига. Именно той даде старт на прохождащия в треньорската професия Александър Томаш и неговия екип.

"Помолиха ме да се върна, за да стегнем организацията и трябва да се справим. Има доста пропуски, които се надявам да коригираме. Лошото е, че осем души напуснаха отбора седмица преди първенството, което не е много коректно. Но гледах първия мач с Вихрен от първенството и съм обнадежден и доволен. Оказахме съпротива на отбор, който почти си работи професионално", каза още Красимир Горанов.

Тимът води преговори за привличането на Елиаш да Силва. Бразилецът, който игра основно за Берое и Верея, за последно носеше екипа на Хасково. В момента ръководството се опитва да го картотекира. Тази седмица Банско почива, а на 7-и март гостува на Марек (Дупница).

Още от Трета лига

Виж всички