Павел Колев: И аз мога да обещая, че ще дам 100 милиона на Левски, ако ме изберат за папа (видео)

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев даде мнението си след нулевото равенство с ЦСКА-София. Бившият журналист заяви, че е оптимист, че футболистите на "сините" ще успеят да получат заплатите си на 20-и февруари. Той все пак уточни, че трябва да провери какви са постъпленията от билети в касата.

"Не съм доволен, не си представям Левски да играе така. Това си е традиция в тези мачове, спектакъл не се получава. Далеч сме от нивото, което Левски трябва да има като отбор. Спектакълът беше още на похода, който организирахме. Тази битка я спечелихме, другата не можахме, за съжаление. Левски получи безпрецедентна подкрепа от публиката си - става дума за любов, не за финансова подкрепа.

Получи се страхотно шествие с привърженици, които не са били на едно място скоро, това е добър знак. Имаше и ветерани, специални благодарности за Тодор Батков, Иво Тонев, Николай Иванов и Александър Ангелов. Декларираха, че ще помогнат финансово. Тодор Батков вече го направи. Според мен Левски се връща към идентичността си. Отборът все още не е показал какво може в този си вид, но това не е толкова важно, защото всички знаете какво е състоянието в клуба. Трябва да спрем да гледаме в миналото.
Клубът няма как да оцелее само с дарения, никой не си прави илюзия - това е глътка въздух. Важно е, че хората си купуват абонаментни карти, търсят се спонсори, начини да се набавят приходи. Надявам се до края на сезона да нямаме сътресения, след това трябва да преформулираме начина на управление, защото с тези амбиции и инвестиционни цели няма как да продължим. Опашка от спонсори няма със сигурност, водим някакви разговори. Дали е странно, няма да коментирам. Ако играем всеки мач пред трибуни като днес, спонсорският интерес няма да закъснее. Имаме пясъчен часовник, пясъкът изтича от него във всеки момент.
Не виждам смисъл да коментирам офертата на efbet. Предложението е добро, но за съжаление аз също мога да обещая 100 милиона на Левски, ако ме изберат за папа, но нямам шансове да стана папа. За първи път чувам спонсор да предлага спонсорство, но да поставя такова условие. Те не поискаха среща, може да се получи някаква комуникация по-натам.

Трябва да видя колко са постъпленията от билети днес, за да ви кажа дали на 20-и февруари ще имаме проблем със заплатите. Мисля, че няма да имаме проблем. Резултатите на отбора не зависят от мен. Не съм имал никакви разговори със собствениците. Говоря само с основният спонсор, който има желание да помага, но на този етап това няма как да се случи", каза Павел Колев след срещата с "червените".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти