Баждеков: Оптимист съм за бъдещето на Левски (видео)

Бившият финансов директор на Левски Константин Баждеков заяви, че е впечатлен от еуфорията сред "сините" фенове. Според него един клуб в България не може изцяло да се издържа от привържениците по европейски стандарт, но при правилни разчети на бюджета, Левски може да издържи до изясняване на ситуацията със собствениците.

"Досега бях в шествието и след тази еуфория не мога да не съм оптимист. Ситуацията е сложна, зависи какъв е бюджетът. Това, което съобщи г-н Колев, са моментните параметри на бюджета, но при тази мобилизация и при правилен разчет на бюджета, може да се продължи, докато се изясни ситуацията със собствениците", добави той.

"Не може в България феновете да издържат отбор по европейски стандарти. При този ентусиазъм и при правилни разчети и спонсори, които да приемат, че Левски е бъдещето на родния футбол, всичко ще се нареди. Левски, ЦСКА, Лудогорец са бъдещето на родния футбол. Тази инвестиция в школата може да помогне", добави Баждеков.

"Гледах контролите, има израстване. Има проблеми с адаптацията с новите играчи, но те имат качества. Ако се потрудят повече и ако разберат какво е Левски, ще има успех. Очаквам победа за Левски", добави той.

"Левски винаги се е борил за първите места. Сега има шанс, стига да се стабилизират нещата и да се успокоят", сподели още Баждеков.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти