Изгладнелият Бербатов граби храна без разрешение

Изгладнелият Бербатов граби храна без разрешение

Бившият футболист на Тотнъм Димитър Бербатов е подразнил служител на клуба покрай изминалия двубой срещу Ливърпул в Премиър лийг в събота. Това разкрива журналистът Аласдеър Голд в Twitter. Българинът беше на стадиона на “шпорите” и в един момент е влязъл да си вземе храна от кетъринга, предназначен за представителите на медиите. Бербо обаче не е имал правото да го прави. Ето какво разказва Голд:

“Димитър Бербатов все още е голям бунтар. Той влезе в медийното кафене на „шпорите“ 10 минути преди началото на мача и потърси храна. Берба тръгна да взема хлебче тип земел, но мениджърът се приближи до него и го попита къде му е ваучерът. (Б.р. - представителите на медии получават такъв). Докато един от колегите ми се опитваше да обясни на мениджъра кой всъщност е Бербатов, българинът най-спокойно напълни хлебчето, след което го постави в устата си. Той даже остави половината от храната да виси пред жената, искайки един вид да й каже “И какво ще направиш сега?”.

Това дяволито държание от негова страна още повече вбеси мениджъра. Докато тя изливаше гнева си, Бербатов просто се усмихваше с висящото от устата му хлебче, преди да напусне стаята. Димитър Бербатов - от 1981 г. насам прави каквото си иска.”

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти