Борислав (Първомай) стартира подготовка с петима нови

Борислав (Първомай) стартира подготовка с петима нови

С тържествен водосвет започна подготовката на ФК Борислав за пролетния дял от първенството. В присъствието на треньорите и футболистите от представителния отбор и трите детски тима отец Станимир извърши водосвета и пожела на състезателите здраве и успехи през новия полусезон.

На стадиона присъстваха кметът Николай Митков, членовете на Управителния съмет на клуба и много родители на малките футболисти. Пред множеството общинският кмет за пореден път увери футболисти, треньори и родители, че ще продължи да полага усилия за съхраняване на спортния живот в града.
След официалната церемония старши треньорът на представителния тим Иван Добревски проведе първата тренировка за тази година с група от 21 футболисти. Единственият напуснал отбора е халфът Йълмаз Сюлейман, който се присъедини към Атлетик (Куклен). Петима нови състезатели започват подготовка с Борислав – вратарят Владислав Димитров от Марица (Милево), защитникът Никола Данчев от Левски (Карлово), халфовете Ерик Смилянов от Родопа (Смолян) и Боримир Карамфилов от Нефтохимик и нападателят Иван Кирев от Спартак (Варна).

Първата контролна среща на отбора е насрочена за 18 януари, събота от 11 часа на Градския стадион в Първомай, като съперник ще бъде тимът на Спартак (Пловдив), съобщава Plovdivderby.

Още от Трета лига

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти