Sportal.bg
Използвай App-а за
по-добро усещане
Отвори

Шак: Всички питат Джордан или ЛеБрон, но забравят за Коби

Шак: Всички питат Джордан или ЛеБрон, но забравят за Коби
Шакийл О'Нийл: Радвам се, че играх срещу най-великия
Шакийл О'Нийл: Радвам се, че играх срещу най-великия

Четирикратният шампион от НБА Шакийл О'Нийл сравни характера на легендата Коби Брайънт с този на Майкъл Джордан. Шак заяви в предаването "After the Dance", че манталитетът на двамата е почти един и същ.

"Смятам, че характерът им е почти равен. Наистина не съм прекарал много време с Майкъл, но виждайки ги как печелят титли, какво поведение демонстрират в ключовите последни секунди, то мисля, че са равностойни.

Коби вече го каза. Всички се учим от играчите преди нас и вземаме по малко от тях. Исках да бъда като Патрик Юинг на поста и да доминирам като Уилт Чембърлейн. Единствената разлика е, че Коби имаше телефонните номера и връзка с тези момчета", обясни Шак.

Шак говори и за разбирателството между Коби и Майкъл, а също така отбеляза, че легендата на Лейкърс не получава нужното уважение заради вечния дебат между Джордан и ЛеБрон.

"Наистина се радвам, че двамата имаха добри взаимоотношения. Много хора се питат кой е най-великият баскетболист в историята - Джордан или ЛеБрон? Мисля, че трябва да уважите Коби и да го добавите в този разговор", добави О'Нийл.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти