Стивън Хендри сподели колко още световни титли може да спечели Рони О'Съливан

Стивън Хендри сподели колко още световни титли може да спечели Рони О'Съливан
Легендата Стивън Хендри заяви, че Рони О'Съливан може да спечели още три-четири световни титли, ако си го постави за цел и наистина я следва с правилната психологическа и физическа настройка. Това Великия сподели в онлайн видео комуникация с друг доста опитен майстор на щеката - Алън Макманъс, като и двамата в днешно време за телевизионни анализатори. 

"Ако главата му е наред, може да спечели още три-четири световни титли. Та той изглеждаше незаинтересован от играта преди началото на този век. Рони си признава, че му е трудно да запази концентрацията си за 17 дни, колкото протича Световното първенство и понякога излиза победен още преди началото на даден двубой. Не може да се спори с това. Ако се чувстваш така, значи се чувстваш така и точка по въпроса", сподели Хендри по темата.

"Трябва да си оправи настройката, защото това не са 17 състезателни дни. През първата седмица играеш само един мач, така че може би му е нужна повече работа с психолога Стивън Фийни", изказа мнение Макманъс.

О'Съливан изравни рекорда на Хендри от 36 ранкинг титли и е водач по брой спечелени трофея от "Мастърс" и Шампионата на Обединеното кралство - по 7. Единствено изостава в броя на световните купи - 5 срещу 7, но общо има повече триумфи в "Тройната корона" - 19 срещу 18.

Още от Снукър

Виж всички