Джон Джоунс ще даде реванш на Рейес само на подходящата цена

Джон Джоунс ще даде реванш на Рейес само на подходящата цена

Джон Джоунс не бяга от битките и е готов да даде реванш на Доминик Рейес. Двамата се биха по-рано тази година, а срещата им беше доста равностойна. Рейес се представи доста над очакванията и сериозно затрудни шампиона. В крайна сметка Джоунс защити пояса с решение, а Рейес все още не е съгласен с това и не спира да настоява за реванш.

"Bones" от своя страна го отряза и пожела битка с Ян Блахович, което не се хареса на някои фенове. В последните дни шампионът е активен в социалните мрежи и отговаря на въпроси от своите фенове. Джон е готов да даде реванш на Рейес, но иска от UFC да го зарадват със сериозна заплата, както и да се отнесат към битката като към супер двубой. Ето какво още написа Джоунс в социалните мрежи:

"С удоволствие ще се бия отново с Рейес. Чакам от UFC да направят наградата, такава че да си струва риска. Те трябва да се отнесат към тази среща като към супер битка. В противен случай ще се придържам към графика и към следващия претендент. Никога не съм бягал от битка. Видяхте ли какво направи Блахович с последния си опонент?"

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички