Доминик Крус може да поднесе една от най-големите изненади в историята

Доминик Крус може да поднесе една от най-големите изненади в историята
Елитният спорт се завръща: време е за кръвожадното UFC 249
Елитният спорт се завръща: време е за кръвожадното UFC 249

Хенри Сехудо залага титлата си в категория петел срещу Доминик Крус след броени часове във Флорида. Крус не се е бил от декември 2016 година и очаквано е аутсайдер в срещата. Доминик е бивш шампион в категорията и дълго време беше на върха. Сега обаче нещата са се променили и той ще търси първа победа в клетката на UFC от близо 4 години.


Крус беше в серия от 13 поредни победи, но загуби от Коди Гарбрандт през декември 2016 година и сдаде трона. Залогът е огромен за него в този сблъсък, който той прие с кратко предизвестие. Дейна Уайт, който е президент на UFC вярва, че Крус може да поднесе най-голямата изненада в историята при победа над Сехудо:

"На 100% вярвам, че това ще бъде най-голямата изненада в историята, ако се случи. Говорете каквото искате за Сехудо, но той излгеждаше невероятно в последните си срещи. Точно сега той е човекът в двете категории. Крус е боецът с най-малко късмет в историята. Вижте всички тези контузии, които получи това момче. Ако успее да победи, то това е най-голямата изненада. Това ще е изненада, каквато Мат Сера поднесе, когато победи Джордж Сейнт Пиер."

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти