Славчев: Левски ще пребъде

Славчев: Левски ще пребъде

След двубоите във виртуалния турнир за Купата на България между Левски и Локомотив (Пд), халфът на "сините" - Симеон Славчев сподели своето мнение по някои от горещите теми в лагера на вековниците. Националът призова за обединение и оптимизъм феновете на столичния гранд: Ето какво още каза той:

"Лоша е ситуацията, защото тази карантина възпрепятства много от възстановяването ми. Доктори, процедури, тренировки...Съвсем друго е, когато можеш да тренираш и да се възстановиш с професионалисти, с хора, които разбират. Направил съм необходимото и се надявам всичко да е наред и да започна да тренирам".

"Мисля, че съм добре, но още не съм излизал на терен и не съм пипал топка. Едно е фитнес и бягане, а друго е реалния футбол. Силно се надявам всичко да е наред и да съм от полза на отбора".

"Искам да отправя призив към всички - Бъдете здрави, спокойни и да се надяваме всичко да мине добре. А също така и към левскарската общност. Нека бъдем спокойни и наистина единни, за да покажем какво е Левски и идеалите на този клуб. Ще пребъдем", заяви халфът на "сините".

Още от БГ Футбол

Виж всички