Шеф на Лубе: Леал и Хуанторена са близо до преподписване (видео)

Шеф на Лубе: Леал и Хуанторена са близо до преподписване (видео)
Шеф на Лубе говори за бъдещето на Леал и Хуанторена
Шеф на Лубе говори за бъдещето на Леал и Хуанторена

Спортният директор на италианския волейболен гранд Кучине Лубе (Чивитанова) Джузепе Кормио потвърди, че преподписването с две от бижутата на тима Йоанди Леал и Османи Хуанторена е много близо.
Лубе привлече опитен разпределител
"Все още не е време да се правят изводи, но имам чувството, че тяхната воля и желанието им е да останат в Лубе и това, което е Лубе като компания и отбор в очите на играчите, е една от положителните новини в този тежък период", сподели мениджърът на Лубе.

"Работата ни беше насочена към запазване на отбора, който през 2019 година успя да спечели всичко, което можеше, и започна 2020-а по същия начин. Трябва да кажа, че играчите ми се сториха много достъпни, много зрели и много близки до клуба и отбора. Те са играчи, които успяха да приемат трудностите от този период до съвършенство и да намерят правилните отношения, за да започнем отначало. Не знам дали ще успеем да завършим това нещо с всички, но трябва да отдадем почит на Леал заради жеста му, както и на осъзнаването на Османи, че е капитан и символ на този отбор, този град и тази област и да иска да остане", обясни още Кормио.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички