Седмичният победител в "Като две капки вода" дари наградата си за възстановяването на футболист от Добрич

Седмичният победител в "Като две капки вода" дари наградата си за възстановяването на футболист от Добрич

Победителят в телевизионния формат "Като две капки вода" за тази седмица Дара обяви, че ще дари наградата си, която възлиза на 1000 лева, за лечението на Емо Ангелов от Добрич. Тя спечели първото място с изпълнение на „Вода“, влизайки в образа на Елица от дуета Елица и Стунджи. Дара съобщи, че е имала кореспонденция с Емо и е щастлива, че може да му помогне на един спортист, пише "dobrudjabg.com".

Емо Ангелов, който преди година и половина бе с опасност за живота след катастрофа, все още не може да движи долните си крайници, но отскоро за него се появи лъч надежда. Семейството му открива тибетска рехабилитация, която е гаранция за шестмесечно възстановяване. За съжаление, тя е финансово непосилна за родителите му. Затова е разкрита сметка, по която се набират средства за възстановяването на 19-годишния Емо:
Общинска банка
BIC: SOMBBGSF
IBAN: BG42 SOMB 9130 1068 3770 01
Емо Николаев Ангелов

Емо Ангелов е един от големите спортни таланти на Добрич. Той е шампион на Североизточна България с юношите старша възраст на Футболен клуб "Добруджа", демонстрирайки с играта си, че е наследил много от таланта на своя дядо - легендата на "Добруджа" Ангел Вълчев - Тапата. Още по-големи успехи Емо постига в билярда, където става първия добричлия, спечелил медал от републиканско първенство и представя България на Европейско първенство за юноши.

Още от Трета лига

Виж всички