ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Йовица Арсич: Участието ни във вътрешното първенство беше успешно

Йовица Арсич: Участието ни във вътрешното първенство беше успешно

"Имахме трудно начало на сезон 2019/20, но в течение на времето нещата се подобриха и в най-важните мачове, показахме най-добра игра." Това каза старши-треньорът на Балкан Йовица Арсич на заключителна пресконференцията, която БК Балкан даде днес по повод предсрочното прекратяване на сезон 2019/20 заради пандемията от коронавирус. На пресконференцията присъстваха още президентът на Балкан Михайл Михайлов, кметът на Община Ботевград и председателят на фенклуб "Балкан" Видин Велчев. Очаквайте по-късно видео от цялата прескоференция. Ето и цялото му изказване:

 “От мойта гледна точка предвид представяне през сезона мога да кажа, че не сме доволни от това как изиграхме квалификации за Шампионска лига. Имахме доста трудно начало на сезона, но имайки предвид, че голяма част от състезателите си заминаха, някои и в последния момент, имахме затруднения при селекцията. Станаха някои грешки и началото не беше много добро, но с течението на времето решавахме проблеми, които се явяваха и мисля, че в най-важните мачове от вътрешното показахме и най-добра игра. Вярвахме, че до края на сезона  щяхме да сме още по-добри, но просто обстоятелствата не позволиха като цяло. Мисля, че участието ни във вътрешното първенство беше успешно. Надявам се догодина да сме още по-добри.

Относно въпрос за предстоящия формат на първенството сръбският наставник сподели , че в момента няма яснота, защото няма становище на УС на БФБ: "Ще е сложно да се направят 4 завъртания, ако има 12 отбора, и с европейски турнири ако се играят, не знам как ще се направи календарът. Нашето предложение за Лятна лига не бе възприето сериозно, а не виждам какво по-добро може. Ще е хубаво да се играят четири завъртания, но е много възможно в септември още да не може да се влезе в залите и да не могат да се провеждат мачове." 

http://balkan-basket.com/bg/
Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти