ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Капитанът на Левски Лукойл призова за спиране на нападките в българския баскетбол

Капитанът на Левски Лукойл призова за спиране на нападките в българския баскетбол
Капитанът на Левски Лукойл Асен Великов сподели своето мнение за словесните нападки от последните дни в българския баскетбол. Гардът направи това в социалната мрежа "Фейсбук", а ние публикуваме мнението му без редакторска намеса.

"Здравейте ! Вече няколко дни ставаме свидетели на меко казано грозни изявления, от хората свързани с баскетбола ! Ще се опитам да бъда максимално кратък , защото не смятам , че в момент като този , когато хора се борят за живота си, има смисъл да се навлиза в подробности ! Пиша тези редове като част от "магията" баскетбол, на която съм отдал вече повече от 17 години ! Няколко дни цялото внимание е насочено по оста Левски - Балкан ... Означава ли това , че няма други отбори в
 Българското първенство ?
От това което се пише, говори, става ясно :
1/ да се реши дали да се спре първенството или да се изчака максимално, ако може да се доиграе
2/ да има класиране или да се анулира годината ? Защо фокусът не е насочен главно върху това, кое от тези неща е полезно и е добро за баскетбола ? Защо всичко се измества на лична основа и нападки без никакви аргументи , а само на догадки и предположения?
Кой дава гаранция , че Левски ще стане шампион, ако се доиграе първенството , за да се намесва името на отбора във всяка публикация? Защо никой не споменава Берое , които в момента разполагат с най- добрия състав от български играчи ?
Как миналата година Балкан от втора позиция стана шампион, а защо тази година Берое да не го направи и от по-задна позиция в класирането ?Моля ви !
Спрете да измествате и отклонявате вниманието на хората от решенията , които трябва да вземете ! Спрете да петните името на българския баскетбол ! Вземете решение на база кое ще е в полза на баскетбола и феновете на тази игра !
Излезте и заявете своята позиция без да обвинявате и нападате , когато другите изразяват тяхната!
Пазете се и бъдете здрави !
Вярвам , че доброто предстои и скоро ще се преборим с този вирус ."
Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти