Йоанди Леал може да напусне Лубе

Йоанди Леал може да напусне Лубе
Османи Хуанторена остава в Лубе
Османи Хуанторена остава в Лубе

Натурализираният бразилски национал Йоанди Леал може да напусне световния клубен шампион и първенец на Италия Кучине Лубе (Чивитанова). Това твърди известният колумнист Джан Лука Пазини в своя блог за "La Gazzetta dello Sport".
Лубе привлича талант №1 на Турция?
Според Пазини една от причините за това може да бъде значителното намаляване на бюджета за следващия сезон от страна на собственика на клуба Фабио Джулианели. Раздялата може да се случи въпреки, че посрещачът, който беше един от гръбнакът на Лубе през последните две години, наскоро поднови договора си с Лубе. Заради намаленият бюджет, от Лубе може да прибегнат до още "болезнени" раздели.
Лучано Де Чеко: Благодаря, Перуджа! Отивам в Лубе (видео)
В интервю за бразилския сайт Olimpíada Todo Dia, Леал заявява преди дни, че иска да се върне в Бразилия заради пандемията от коронавирус, но това все още не може да се случи.

"Не е лесно. Оставаме в изолация. Ще трябва да се преборим с тази трудна ситуация, която се случва ежедневно. Исках да се прибера, защото вярвам, че би било най-добре в тази ситуация. Да бъдеш сам и да не можеш да направиш нищо повече от 40 дни е много трудно, главно заради несигурността на бъдещето", споделя 31-годишният Леал.

Следвай ни:

Още от Волейбол

Виж всички