Sportal.bg
Използвай App-а за
по-добро усещане
Отвори

Дерменджиев: Ще си намаля заплатата

Дерменджиев: Ще си намаля заплатата
Фурнаджиев: Чакаме решение от УЕФА, целта е да се изиграят максимален брой мачове
Фурнаджиев: Чакаме решение от УЕФА, целта е да се изиграят максимален брой мачове

Селекционерът на националния отбор на България по футбол Георги Дерменджиев е готов да си намали заплатата, призна самият той.

"Има вероятност да си намаля заплатата заради коронавируса. Това е нещо напълно нормално", каза бившият наставник на Лудогорец.

Неговият договор с БФС изтича на 23 април, а на 17 април се очаква да има заседание на Изпълкома, който ще реши неговото бъдеще. Почти сигурно е, че опитният специалист ще остане начело на България. Намаляват заплатата на Георги Дерменджиев?

"Имам договор да водя националния отбор до края на април. Контрактът ми още не е приключил. Плюс това имам опция за удължаване с още две години", добави Дерменджиев.

"Договорът на Георги Дерменджиев е до 23 април. На Изпълкома ще се реши какво ще става. Той е изразил готовност да си намали заплатата, така че ще се работи по този въпрос", коментира вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев вчера.

"Договорът на Георги Дарманджиев не е обсъждан. Временно изпълняващият длъжността президент Михаил Касабов предполагам ще вземе решение и ще носи отговорност", сподели пък членът на ИЗпълкома Венци Стефанов.

"Меридиан мач"

Последвайте каналите ни в:

Още от Национални отбори

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти