Манчестър Юнайтед не се е отказал от Грийлиш

Манчестър Юнайтед не се е отказал от Грийлиш

Манчестър Юнайтед не се е отказал от идеята да привлече в състава си халфа на Астън Вила Джак Грийлиш. 24-годишният англичанин влезе в жълтите хроники в последните дни, след като наруши карантината в Англия и си спретна купон със свои приятели. Веднага след това се появиха информации, че "Червените дяволи" може да се откажат от идеята за привличане на Грийлиш, но "Манчестър Ивнинг Нюз" твърди, че на "Олд Трафорд" не са променили първоначалните си планове, въпреки изцепката на футболиста.

В Манчестър Юнайтед имат стратегия да се върнат към традициите и да залагат на повече британски футболисти занапред, като се подсилват с играчи между 23 и 28 години. Затова бяха привлечени Хари Магуайър, Аарън Уан-Бисака и Даниел Джеймс. Грийлиш се вписва идеално в тази концепция и затова на "Олд Трафорд" не са го зачеркнали от списъка си за трансфери.


Летният трансферен прозорец официално трябваше да отвори на 10 юни, но заради спирането на европейските първенства заради пандемията от коронавирус, най-вероятно той ще бъде изместен във времето. Това ще даде повече време на Юнайтед да доизбистри трансферната си стратегия и да реши окончателно за привличането на Грийлиш.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички