Зенит (Казан) с нова “перестройка! Владимир Алекно се завръща

Зенит (Казан) с нова “перестройка! Владимир Алекно се завръща
Алексей Вербов напусна Зенит! Треньорът ще продължи кариерата си в друг клуб
Алексей Вербов напусна Зенит! Треньорът ще продължи кариерата си в друг клуб

Рокада на кормилото на волейболния гранд Зенит (Казан) след сравнително неуспешния сезон. Владимир Алекно ще се завърне начело на отбора за следващия сезон.

Алексей Вербов, който води Цветан Соколов и съотборниците му през този сезон, е получил покана да остане в щаба, но напуска заради желанието си да бъде начало на друг тим от Суперлигата на Русия.Фото: Сергей Киврин, zenit-kazan.com

През изминалия сезон Алексей Вербов успя да спечели Купата на Русия и да изведе Зенит (Казан) до второто място в редовния сезон, но отпадането от Шампионската лига още след груповата фаза, се счита за провал от ръководството.

Изданието "БИЗНЕС Online" е посветило част от статията на представянето на Цецо Соколов, който ще облече екипа на Динамо (Москва).
Цветан Соколов в атака / фото: Роман Кручинин, zenit-kazan.com

На негово място квотата за чужденец ще заеме полякът Бартош Беднож, а Максим Михайлов се завръща на поста диагонал.
View this post on Instagram

«Отдельное спасибо болельщикам казанского «Зенита» за ту поддержку, которую я получал все эти годы. Финал Лиги чемпионов-2018 в Казани, когда нас заряжали энергией переполненные трибуны, – один из самых ярких моментов в моей карьере. Мы с болельщиками были единым целом. Отдельно отмечу ребят из фан-клуба @pervyitemp . Они были рядом и в счастливые моменты, и в тяжелые времена. Большая за это благодарность!» @verbov82 #МыЗенитКазань

A post shared by Volleyball Club Zenit-Kazan (@volleyzenit) on Mar 26, 2020 at 6:07am PDT

Последвайте канала ни в

Още от Волейбол

Виж всички