ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Промоутърът на Фюри неглижира обвиненията в допинг

Промоутърът на Фюри неглижира обвиненията в допинг
Един от промоутърите на Тайсън Фюри - Франк Уорън - се отнесе с пренебрежение към сензационната новина, сътворена на Острова, според която фермер получил обещание за пари, за да скрие източника на допинг в организма на боксьора през 2015 година.

Отнемат световната титла на Тайсън Фюри?
Отнемат световната титла на Тайсън Фюри?
Според версията, която разтърси боксовия свят, преди 5 години екипът на Фюри предложил 25 хиляди паунда на фермера Мартин Керфут в размяна на лъжа от негова страна, свързана с продадено месо от некастриран глиган. Идеята била така да се оправдае положителната допинг проба за нандролон, дадена от Тайсън Фюри през 2015-а.

"Въпросният фермер ми прати писмо през октомври, което беше пълно с грешки. Общо взето, той ми обясни, че бил принуден да подписва документи и да лъже под клетва. Когато му се обадих, той поиска пари. Казах му да се свърже с антидопинговата агенция (на Великобритания), но той избра да не го направи и вместо това да говори пред медия.

Нямам представа как може някой да вземе насериозно този случай. Тайсън никога не го е виждал, това са пълни глупости. Антидопинговата агенция ще се заеме със случая, но не очаквам да има кой знае какво развитие. Вероятно поради липсата на много събития в момента някой журналист си е измислил за какво да пише, докато няма футбол", коментира Уорън.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти