Тимо Вернер не е сигурен дали иска трансфер в Ливърпул, Сити и Юнайтед

Тимо Вернер не е сигурен дали иска трансфер в Ливърпул, Сити и Юнайтед

Голмайсторът на РБ (Лайпциг) Тимо Вернер раздели на два типа отборите в съвременния футбол, давайки за пример Ливърпул, Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед. Той обаче допълни, че не е сигурен дали иска да премине в някой от тях.

“В момента в професионалния футбол има два различни варианта. Първият е да бъдеш част от отбор като Ливърпул или Манчестър Сити. Те имат добре работещи състави, както и чудесни треньори. Но точно това е въпросът: дали искаш да отидеш в такъв тип отбор, тъй като ситуацията там вече е тежка за всеки един член и желаеш да си част от това? Това е една от необходимите гледни точки.

От другата страна са тимовете, които се нуждаят от големи промени, тъй като са спечелили няколко големи трофеи, но вече не могат да се състезават на най-високо ниво. За мен Манчестър Юнайтед е един от тези отбори. Така че на този етап от кариерата ми се питам дали искам да бъда част от нов отбор, да изградя нещо ново, или да остана в своя тим и да постигна нещо велико”, коментира Вернер пред “Скай спортс”.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички