Фюри симулирал контузия, за да провери има ли теч на информация

Фюри симулирал контузия, за да провери има ли теч на информация

Световният шампион по бокс Тайсън Фюри е симулирал контузия в подготовката за мача си с Дионтей Уайлдър, за да види дали изтича информация от неговия лагер. Британецът победи Уайлдър с технически нокаут на 22 февруари и му отне пояса на Световния боксов съвет (WBC). Фюри беше забелязан да накуцва през януари, когато се заговори че е получил контузия на един от своите спаринги.

"Тайсън направи това, за да види дали се говори за неговата подготовка извън лагера. Изпробва всички, за да бъде убеден дали има теч на информация. С него винаги е така, може да изиграе някакъв номер", разказва неговият братовчед Анди Лий, който е част от екипа му. Фюри вече е готов да се изправи за трети път срещу Уайлдър, като такъв мач вероятно ще има през месец юли.

Британецът вече призна, че ще има два мача, след което вероятно го очаква пенсиониране. Желанието му е след мач с Уайлдър да се изправи срещу Антъни Джошуа за определяне на абсолютен световен шампион.

"Мисля, че ме чакат два мача, след което мога да спра спокойно. Вече съм професионалист 12 години, а това е много време", каза шампионът.

"Дневник"

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти