Павел Колев скандализира с изказване за футболистите на Левски (видео)

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев направи любопитно изказване за футболистите на сините. Според него в отбора има три групи - на едната й пука и осъзнава какво се случва в клуба, другата е тази, на която не й пука и играчите са тук само за заплати, а третата е на уплашените футболисти.

“В отбора има една група, на която й пука и която осъзнава какво се случва. Има друга група, на която не й пука и са дошли тук само за заплати. И трета група, която са уплашени от това, което се случва и не показват истинските си възможности. Не знам поотделно кой в коя група е. Не са разделени само на българи и чужденци. Например Тиам срещу Славия, ако помните влизането му в краката на противников футболист, в края на мача. Това е влизане защото на него му пука, тъй като е недоволен от това, че отборът губи. Говорено е с него, той е наясно, че това не е правилно. Понякога обаче се случва да си изпуснеш нервите.”, заяви Павел Колев, който допълни, че не се е срещал и не е говорил с Гошо Гинчев и Христо Йовов по повод публикации, че тотализатора ще става спонсор на сините. Както е известно, бившите футболисти вече са част от управителния съвет на "Български спортен тотализатор".

“За нас голямото предизвикателство е да завършим сезона. След това ще намалим сериозно бюджета. Голямото предизвикателство е как да стигнем до май. Има интерес на спонсори да рекламират чрез клуба. Но не съм говорил нито с г-н Гинчев, нито с Йовов. Няма как да говоря с тях заради публикации в медиите”, конкретизира Колев.

Още от БГ Футбол

Виж всички