Петричев: Не е сериозно да се говори, че ще имаме предимство пред Левски

Петричев: Не е сериозно да се говори, че ще имаме предимство пред Левски

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев е на мнение, че за отбора е било по-добре да играе срещу Арда. Срещата с тима от Кърджали бе отложена, тъй като "орлите" бяха подложени на изследвания за коронавирус след гостуването им на Интер в Лига Европа. 

25 Лудогорец представи Павел Върба и екипа му

 

Първите проби на разградчани бяха отрицателни, а днес ще им бъдат направени втори такива. След излизането на резултатите от тях ще стане ясно дали мачът за Купата на България срещу Левски в четвъртък ще се играе. 

"При всички случая за нас бе по-добре мачът с Арда да се изиграе, защото се чувстваме най-добре в сгъстен цикъл. Здравето е преди всичко. Нека първо в понеделник се уверим на 100%, че не сме носители на вируса, за да може всички да са спокойни. В този контекст да се отложи мачът бе правилно. 

25 Лудогорец представи Павел Върба и екипа му

 

Не е сериозно да се говори, че ще имаме предимство пред Левски, защото те са играли със Славия, а ние сме почивали. Нашият отбор е добре подготвен физически и сме го доказали. Почивката няма да е предимство за Лудогорец. 

От друга страна, нашият отбор бе поставен под стрес с пътуването до Милано, карантината, тестовете за коронавирус. Излизаме и играем, нека по-добрият победи. Целта е да станем шампиони и да вземем купата", заяви Петричев пред БНТ.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти