Павел Колев: Ако нещо не се промени, трябва да се молим коронавирусът да дойде и да отложат мача с Лудогорец (видео)

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев бе изключително критичен към представянето на отбора при днешната загуба на тима с 1:2 от Славия. Шефът на “сините” е на мнение, че играта на отделни футболисти днес не отива на синята фланелка. За предстоящия мач с Лудогорец за Купата Колев каза, че ако няма промяна в поведението на играчите на терена, от “Герена” трябва да се молят коронавирусът да дойде в България, за да бъде отложен двубоят.

73 Левски - Славия

“Според мен загубихме заслужено и с добър резултат с оглед на показаното. Бяхме надиграни днес, честитя на Славия. Трябва да питате треньорите дали отборът ще успее да подобри представянето си за Лудогорец. Ако не го направят, трябва да стискаме палци коронавирусът да се разпространи и да не го играем тоя мач. Така мисля аз, днес представянето ни беше под всякаква критика. Това поведение днес не отива на клуб като Левски, не отива на футболисти, които носят синята фланелка”, каза Колев.

73 Левски - Славия

“Похвалите са изцяло за публиката, която и днес ни помогна. Не мисля, че играчите не са искали да играят добре. В такава трудна ситуация си личи кой има характер и кой не. Когато един треньор на Левски не може да спечели три мача поред, може да се създаде напрежение. Аз сега говорих с треньорите, но не мисля, че съм създавал напрежение. Трябва да се съберат в юмрук и да покажат, че това не е реалното ниво на отбора. Има някакви напрежение в някои играчи, които днес не показаха какво могат. В момент, когато публиката повярва на отбора и има шансове за нещо, явно се срива нещо при нас”, каза още босът на “сините”.

ФОТОГАЛЕРИЯ

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти