Мощен старт за Везенков срещу бившия му отбор

Александър Везенков и неговият Олимпиакос играят срещу Арис в мач от втория кръг на гръцката баскетболна лига. Срещата започна днес от 17:15 часа в "Двореца на Мира и Приятелството" в Пирея, а Sportal.bg ви дава възможност да я проследите на живо.

ПЪРВА ЧЕТВЪРТ:Двубоят започна отлично за Везенков и Олимпиакос, като българинът отбеляза 4 от първите 8 точки на "червено-белите" за 8:3 в полза на домакините. Крилото добави още две точки към актива си, а неговият тим вече можеше да се поздрави с убедителна преднина при 19:5 в своя полза. Момчетата на Йоргос Барцокас още от първата минута маршируваха към победата, а Везенков беше топреализаторът им с 10 точки при 33:12 към края на първия период. Частта приключи при 35:12 за Олимпиакос.

ВТОРА ЧЕТВЪРТ:Везенков получи почивка на старта на втората четвърт, която бе доста по-равностойна в сравнение с първата. Арис се опитваше да не изостава с повече и разликата се запази в рамките на 22 точки при 47:25. Българинът остана на пейката до края на втората четвърт, след края на която домакините увеличиха своята преднина при 57:25.

ТРЕТА ЧЕТВЪРТ:ТИТУЛЯРНИ ПЕТИЦИ:ОЛИМПИАКОС: Томас Уолкъп, Еван Фурние, Костас Папаниколау, Александър Везенков, Мустафа ФалАРИС: Лефтерис Бохоридис, Дейвид Де Джулиъс, Ландърс Ноли, Лефтерис Мандзукас, Джеймс Банкс

В първия си мач от новата кампания българският национал и неговите съотборници победиха с 93-75 Лаврио като гости, а Арис отстъпи с 59-70 на АЕК в Солун.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти