Партизан се договаря с опитен гард от НБА

Отборът на Партизан е погледнал към още едно име от НБА - Терънс Рос. Опитният гард от "лигата на извънземните" сподели, че "гробарите" са се свързали с него с предложение за трансфер в Белград.

По време на стрийм в платформата "Туитч" Рос бе попитан относно слуховете за неговото преминаване в Сърбия. На този въпрос той отговори: 

Предложиха ми оферта. Аз не бях сигурен. Казах им - кой знае, може би.

Въпреки че името на клуба не се посочва, другият тим от Сърбия с възможности да си позволи играч от този ранг - Цървена звезда, със сигурност не е провел въпросния разговор, имайки предвид колко далеч са нуждите на "звездашите" от това, което баскетболистът може да предложи.

Все пак обаче селекцията на Желко Обрадович вече има много опции на позиции 2 и 3, след като Джеймс Нънали преподписа с клуба, а освен това "гробарите" се разбраха с Пи Джей Доужър и Матеуш Понитка.

Терънс Рос вече е свободен агент, след като се раздели с Финикс Сънс след края на кампания 2022/23. Той попадна под №8 в Драфта през 2012 година и бе избран от Торонто Раптърс. За 11 години в най-силното първенство на света записа средно по 11 точки и 2.8 борби за 733 срещи.

Снимка: Imago

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти