Неприятности в лагера на Монако

Отборът на Монако получи много неприятни новини относно много важен играч в състава си. Една от звездите на тима Джордж Лойд няма да може да предостави услугите си на "монегаските за около 2-3 месеца, понеже е претърпял операция заради нестабилност на лумбалния гръбнак.

Гардът все пак ще се присъедини към съотборниците си в Анталия, където в момента тима от Княжеството провежда своята предсезонна подготовка, като той ще прави само рехабилитационни и индивидуални упражнения.

Имаше редица спекулации, че бронзовите медалисти от последната Финална четворка в Евролигата ще се разделят с големия си лидер Майк Джеймс. Въпреки това те се оказаха само слухове и това означава, че Джеймс ще играе редом до новото попълнение - опитният играч от НБА Кемба Уокър. 

За съжаление на "монегаските" обаче, носителят на MVP приза от финалите на елитното първенство във Франция - Лойд, е доста важна част от ротацията на състава. Той изигра ключова роля през миналия успешен сезон за отбора, отбелязвайки средно по 12.3 точки, 2.4 борби и 2.7 асистенции в последната кампания от Евролигата.

Снимка: Imago

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти