Оставането на Майк Джеймс в Монако вече е сигурно

Отборът на Монако скоро ще започне своята предсезонна подготовка за предстоящата кампания. Въпреки очакванията звездата на тима Майк Джеймс да си тръгне, стана ясно, че той при всички случаи ще остане в Княжеството, тъй като вече дори се намира на негова територия.

Както е известно, всички баскетболисти, които няма да играят на Световното първенство в Япония, Индонезия и Филипините от 25 август до 10 септември, са длъжни да се присъединят към клубовете си за тренировки. Американският гард също не е изключение.

Преди дни се появиха множество слухове за преминаването на Джеймс в гръцкия гранд Олимпиакос. Те обаче явно са останали само догатки, понеже на няколко пъти бронзовият медалист в последното издание на Финална четворка на Евролигата публикува в социалните мрежи постове, които намекваха, че той ще продължи да защитава цветовете на "монегаските".

Майк Джеймс е пожелал да си тръгне от Монако, Олимпиакос го иска

Сред тези изявления личи вчерашното му "стори" в "Инстаграм" със снимка на него и треньора на Монако Саша Обрадович с надпис "Винаги любов", както и неговият първоначален категоричен отказ за евентуален трансфер в "Туитър", който гласеше следното: 

Трябва да кажа, че се появиха много несполучливи редакции във Фотошоп.

Майк Джеймс излезе с интересно изказване относно бъдещето си

Още преди почти месец "монегаските" официално посрещнаха Джеймс, който тогава съобщи, че е решил да не използва клауза от последната оставаща година в договора си, която му позволява да замине за НБА.

Превърналият се в ключов играч за тима от Княжеството направи чудесен сезон, записвайки средно по 15.9 точки, 3.7 борби и 4.4 асистенции в Евролигата.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти