Бербатов отпадна и за Виляреал

Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов със сигурност ще пропусне и гостуването на Виляреал в Шампионската лига, съобщава официалния сайт на "червните дяволи". Българинът не е тренирал със своите съотборници на сутрешната тренировка и няма да бъде включен в групата за Испания.

Както е известно Бербатов получи травма на бедрото по време на приятелската среща между България и Сърбия (1:6). Той не игра и в съботното гостуване на Астън Вила (0:0).

Освен Бербатов тренировката на Юнайтед пропуснаха още Гари Невил и Дани Уелбек, които също са аут за гостуванто на "жълтата подводница" заради травми. Капитанът на тима дори най-вероятно ще остане извън игра и в дербито на Манчестър през уикенда. В тренировката пълноценно участие пък взе Пол Скоулс.

"Скоулс се възстанови почти изцяло. Най-вероятно той ще бъде напълно готов за мача с Тотнъм. Засега той взима участие в някои от заниманията, но не във всички. Интересното е, че Пол винаги се възстановява изключително бързо от подобни контузии и този път отново стана така. Не му остава много, но нека изчакаме още седмица", заяви по този повод Сър Алекс Фъргюсън.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти