Ферара бесен на играчите, въпреки успеха над Макаби

Треньорът на Ювентус Чиро Ферара не бе никак доволен от своите възпитаници, въпреки че те победиха с 1:0 Макаби (Хайфа) в мач от Шампионската лига и по този начин спряха серията от пет мача без победа на "старата госпожа". Наставникът е недоволен, че играчите му не отбелязаха повече голове и рискуваха в последната минута да получат изравнително попадение.

"Дадохме прекалено много пространства на съперника и трябва да работим над това. Днес играхме в различна схема и се видя, че има какво да подобряваме. Винаги, когато има промяна, има вероятност да се появят проблеми. Все пак не играхме лошо, но съм ядосан, че не отбелязахме повече голове и в края можеше да ни изравнят", заяви Ферара.

Специалистът похвали представянето на Диего, който бе сред най-дейните играчи на "бианконерите", но и към него има някои забележки.

"Диего трябва да не забравя, че не е сам на терена, а има и съотборници, с които да играе. Той обаче се представи много добре тази вечер и се радвам, че го имам в състава си. Той участваше в почти всяка наша атака, отигра доста топки и изтича доста голямо разстояние", добави Ферара.

Още от Футбол свят

Виж всички