Хамилтън изненадан от коментарите на Маса за титлата

Люис Хамилтън изрази недоумение от коментарите на Фелипе Маса пред бразилската телевизия относно шампионската титла за 2008 година и колко различни са могли да бъдат нещата без катастрофата на Пикет в Сингапур. Днес шампионът направи и първата си тренировка на пистата "Сузука". Въпреки лошите атмосферни условия в следобеда, британеца остана много развълнуван от японското съоръжение. Хамилтън сподели:

"Титлата си е моя и не ме интересува какво говорят хората. Изненадан съм от Фелипе тъй като с него имахме честна борба за шампионската корона.", заяви той. Хамилтън остана много доволен от тренировката в Япония и определи "Сузука" като най-добрата писта на която е карал:

"Това е най-добрата писта на която съм карал. Това ще остане един специлаен ден за мен тъй като се забавлявах страхотно под дъжда. Не трябваше да излизаме следобеда, но не се сдържах и скочих в колата. Чух, че за състезанието, времето ще се оправи. Дано да е така, тъй като искам да пробвам до къде мога да стигна на суха писта. Харесвам тази писа. Има много добри завои, а и сцеплението е на ниво. Очевидно японците правят много добър асфалт, след като и на Фуджи бе така.", сподели той.

 

Повече информация за Формула1 и за възможността да спечелите страхотни награди от NIVEA FOR MEN четете във www.formula1.bg

 

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти