Венци: Ние сме сред последните по пари, но целта ни е децата да израснат (видео)

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че амбициите на “белите” са да продължат да изграждат собствени кадри, а като резултати целта е да се стигне до първата шестица на efbet Лига и възможно най-напред за Купата. Босът на тима от “Овча Купел” заяви, че като бюджет тимът е може би сред най-скромните в елита, но се стреми да развива децата от школата.“Амбициите на Славия в Купата са да побеждава. Винаги има по-лесен и по-тесен коридор, където може да се падне всеки един отбор в този турнир. В шампионата ние ще се постараем да гоним шестицата. Мисля, че имаме възможност. Ние опитваме с наши футболисти и се стараем да постигнем нещо, което е в рамките на нашите възможности. Ние сме може би едни от последните по пари, но искаме да даваме шанс на наши деца да израснат и да продължат кариерата си в по-силни клубове”, каза Стефанов в предаването на Sportal TV “От дузпа в тъч”.

Стефанов разкри също така, че според него една от най-големите му грешки е, че изобщо се е захванал с футбол. Все пак Венци не мисли по никакъв начин за оттегляне от клуба

“Най-голямата ми грешка е, че започнха да се занимавам с футбол. Че повярвах, че само със сърце и с любов към младите можеш да направиш нещо. Толкова много са подводните камъни, несправедливостите, неправдите. Това обаче не значи, че мисля да се отказвам”, добави Стефанов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти