Броени дни до старта на поредния турнир от серията Weekend Tour на Интерактив тенис

Обичате ли тениса? Каква по-добра комбинация от това да практикувате любимата си игра в турнирни условия и да бъдете със семейството си през почивката?
Синоптиците прогнозират слънце и прекрасно септемврийско лято през идната седмица, така че не губете време, а просто се запишете за участие в поредния от серията турнири, в които освен възможността за тенис ще можете да изненадате семейството си с една прекрасна почивка край морето. С Weekend Tour всички са доволни! Вие влизате във вълнуваща тенис надпревара, а вашите любими хора се радват на последните дни от лятото край морето или пък обратно – подарете на партньора тенис приключение, докато вие събирате слънце на плажа! Също така всеки, който желае може да се включи в различните спортни активности, които организаторите са подготвили – тенис на маса, волейбол, баскетбол! Това е причината турнирите на  Weekend Tour да са едни от най-атрактивните сред любителите на тениса! Местата се запълват бързо, а приятното и незабравимо преживяване е гарантирано!Предстоящият турнир „Green Life Tennis Cup 2019“ наближава и организаторите са нетърпеливи да ви посрещнат. Мястото, на което ще се проведе турнира със сигурност се смята за едно от най-добрите на българското Черноморие – местността Каваци.  Чистия, обширен и красив плаж ще ви накара да се почувствате доволни от избора си. Официалната тренировка, с която стартира турнира, ще бъде на 11-ти септември. Срещите ще се играят от 12-ти до 14-ти, а финалите ще бъдат на 15-ти септември. Форматът 2 от 3 сета, пък максимално ще доближи любителите до истинската професионална тенис обстановка.Форматите на игра ще бъдат сингъл мъже, сингъл жени, двойки и смесени двойки, като всички ще са разпределени в групи. До момента повече от 25 семейства са заявили участие за тенис ваканцията, а фамилиите идват от различни кътчета на България, сред които София, Ямбол, Казанлък, Велинград и др. Една от участничките - Надежда Пешке, пък пристига за турнира директно от Мюнхен, Германия.Наградите са осигурени от любезните домакини – „Green Life“.

Ако пък на тези дати вече сте ангажирани с нещо, то можете да изберете последната за годината морска надпревара - Santa Marina Open II, която стартира на 20-ти септември!Турнирите от серията Weekend Tour се провеждат с помощта на спортни магазини “Спорт Бокс”- осигуряващи топките през годината, „ПроФирмс“ България, както и медийните партньори „Го Гайд“, „Спортал“ и „Гонг“.

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти