Исторически наказания за биячите от Кливлънд – Питсбърг

Комисионерският офис на НФЛ наложи исторически наказания на побойниците от мача Кливлънд – Питсбърг. Осем секунди преди края на редовното време на полето настана масов бой, в който ендът на домакините Майлс Гарет започна да налага с каска куотърбека на „металурзите” Мейсън Рудолф. За да защити съотборника си центърът на Питсбърг Моркис Паунси свали нападателя и го заобсипва с ритници.

След преглед на видеозаписа Лигата реши:

- Гарет, който през септември счупи глезена на куотърбека на НЙ Джетс Тревър Симиан, е със спрени до второ нареждане права. Избор №1 в драфта от 2017 г. ще трябва да се яви на изслушване н централата в Ню Йорк, но при всички положения ще пропусне мачовете на Кливлънд до края на настоящия сезон, включително евентуалното им плейофно участие. Гарет може да се върне на терена през септември догодина.

- Паунси е наказан с лишаване от участие в три мача. Той ще пропусне гостуванията на Синсинати и Аризона, както и ответното домакинство на Кливлънд и ще може да бъде пуснат в игра 15 декември у дома срещу Бъфало.

- Зашитникът на Кливлънд Лари Огунджоби е лишен от право на участие в един мач (гостуване на Маями), но ще е на линия за реванша в Питсбърг на 1 декември.

- Кливлънд и Питсбърг са глобени с по $250 000.

- Правата на Рудолф няма да бъдат спирани, но той ще бъде глобен, като точната сума ще бъде обявена на 21 ноември.

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти