Таланти на ЦСКА - София с похвална инициатива

Десетки деца от школата на ЦСКА - София се включиха в благотворителна инициатива, подета от "Фондация ЦСКА". Те помогнаха с приготвянето на обяд за над 400 бездомни хора.

"Десетки деца от школата на ЦСКА се включиха в приготвянето на топъл обяд за хора в нужда. Кухнята към храм „Св. Пророк Илия“ съществува от 25 години и е най-голямата доброволческа кухня в България. Всяка събота различна група от доброволци помага за приготвянето на храна за повече от 400 души без дом.

Като част от проектите на Фондация ЦСКА в една от доброволческите групи се включи Академия ЦСКА, а клубът ни е първият футболен, изразил желание да помогне.

Щастливи сме, че оттук нататък, благодарение на Фондация ЦСКА, ще можем да се включим и с парични средства и да обявим дългосрочното си партньорство с организацията", пише страницата на "червените" във "Фейсбук".

Следвай ни:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички