Гледай на живо

Българските златни волейболистки след европейската титла

Играчите на ЦСКА - София минаха медицински и функционални изследвания

Днес футболистите на ЦСКА - София преминаха през задължителни медицински и функционални изследвания. Отборът бе разделен на две групи, като първата извърши медицински прегледи в болница "Евровита". Прегледите там включваха измерване на ръст и тегло, на кръвно налягане в покой и при натоварване, както и кардиограма.

Другата част от тима премина през функционални измервания на клубната база в Панчарево, които се състояха в упражнения за мобилност, гъвкавост и дисбаланс. Целта им бе индивидуализиране на тренировъчната програма на всеки играч.

ЦСКА - София се раздели с ненужен халф
ЦСКА - София се раздели с ненужен халф

През утрешния ден двете групи ще разменят ролите си, като групата, преминала през функционални тестове днес, ще направи медицински прегледи и обратното.

Официално: Владимир Манчев е новият треньор на втория отбор на ЦСКА - София
Официално: Владимир Манчев е новият треньор на втория отбор на ЦСКА - София

В късния следобед първа тренировка за сезон 2024/25 година направи вторият отбор на "червените", начело с Владимир Манчев. Футболистите от ЦСКА - София II проведоха откриващото си занимание в 17:30 часа на клубната база в Панчарево. То бе изпълнено с ентусиазъм, позитивни емоции и добро настроение. В следващите два дни дублиращият ни тим ще има по две тренировки на ден.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички