ЦСКА - София започна подготовка с един нов и много юноши

ЦСКА - София започна своята подготовка за предстоящия сезон с много юноши и едно ново попълнение. Това е Иван Тасев, който за последно беше част от Пирин (Благоевград). Тренировката беше първа и за новия наставник на тима Томислав Стипич.

Християн Петров, Георги Чорбаджийски, Амос Юга и Сейни Санянг получават допълнителна почивка заради участието им в мачовете с националните отбори.

Сърби спасяват ЦСКА - София от Туфа
Сърби спасяват ЦСКА - София от Туфа

Ето какво написаха "червените":

"Подготовката за сезон 24/25 започна с много ентусиазъм, усмивки, породени от събирането ни със стари приятели и срещата с новите треньори.

Всички футболисти пристигнаха навреме, като единствено Християн Петров, Георги Чорбаджийски, Амос Юга и Сейни Санянг получиха допълнителни дни почивка заради участието си в мачовете с националните отбори.

Към тима ни се присъедини Иван Тасев, завърнаха се Асен Дончев, Марк Емилио Папазов, Симеон Александров и Росен Маринов. С отбора подготовка започнаха и перспективните млади футболисти от академията Юлиян Илиев, Наско Цеков, Лъчезар Иванов , Петко Панайотов, Алесандро Николов, Теодор Апостолов.

От днес тимът ще има по две тренировки на ден, в понеделник и вторник предстоят медицински прегледи, на 22.06. е първата контрола срещу Беласица на базата в Панчарево, а на 23.06. заминаваме за лагер в Банско.

Открита за медии тренировка на ЦСКА ще се проведе на 19.06. Очакваме ви пред входа на базата в Панчарево в 9:15 ч. В 9:40 ще журналистите ще имат възможност за интервю с Томислав Стипич, както и играч на ЦСКА. В 10:10 ч. започва тренировката на отбора".

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички