Повечето забележки по “Колежа” са отстранени

От фирма ПИМК, която строи стадион “Христо Ботев” разпространиха кадри от работата по съоръжението през последните часове. В момента се монтират ударно седалки по трибуна “Изток”, като също така се набляга сериозно и на вертикалната планировка. Днес пък след преглед на констативни протоколи са били отстранени няколко от забележките по “Колежа”. Отстранените проблеми са следните: ВиК, конструкции, вертикална планировка – като по нея се доработват в движение още малка част. Има разбира се и още някои неточности, но те се отстраняват в движение, съобщават още от фирмата строител.

Вече може да спечелите 200 000 лева от Sportal.bg в новата секция "Домът на феновете"
Вече може да спечелите 200 000 лева от Sportal.bg в новата секция "Домът на феновете"

"Днес след преглед на констативни протоколи бяха отстранени следните забележки: ВиК, конструкции, вертикална планировка - като по нея се доработват в движение още малка част. АС- повечето забележки са отстранени , останалите също се отстраняват в движение", споделиха от "ПИМК".


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички