Ботев (Пд) посети LaLiga Football Seminar

Ботев (Пд) посети LaLiga Football Seminar

Представители на Ботев (Пловдив) взеха участие в LaLiga Football Seminar, който се проведе на 22-ри март в София. Семинарът се състоеше от дискусионни панели и презентации на релевантни за клуба теми, сред които развитие и устойчивост на футболния продукт, изграждане на дигитална стратегия за фен ангажираност и растеж в спонсорството. 

Вече може да спечелите 200 000 лева от Sportal.bg в новата секция "Домът на феновете"
Вече може да спечелите 200 000 лева от Sportal.bg в новата секция "Домът на феновете"

Участие в LaLiga Football Seminar взeха едни от най-изявените професионалисти в Испания, част от които бяха Диего Санчез, Директор "Бизнес Развитие" в Атлетико Мадрид, и Пабло Аркуеро, Директор "Спонсорства" в Реал Бетис. Двамата се фокусираха над развитието на клубния бранд, привличането на бизнес партньори и оптимизиране на наличните ресурси. 

Семинарът приключи с отворена дискусионна маса, където всеки присъстваш можеше да зададе своите въпроси към гост-лекторите. ПФК Ботев (Пловдив) изказва своите благодарности към организаторите на LaLiga Football Seminar, за възможността да вземе участие в това полезно за развитието на клуба събитие.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти