Голям момент за CS! Най-чаканата новина за геймърите е факт

Голям момент за CS! Най-чаканата новина за геймърите е факт

Преди броени минути от Valve пуснаха официална информация за новата игра Counter-Strike 2, която излиза това лято. От създателите на играта обявиха нереални промени, които ще варират от цялостна промяна на картата, графиките и светлината, до прехвърляне на маповете на нов енджин, като феновете на CS ще могат да се насладят на обновените варианти не само на картите в официалния map pool, ами и на легендарни такива като Dust 2 и Train! 

Създателите на играта ще пуснат нови сървъри, които ще променят изцяло движенията и стрелбата, като според официалния трейлър те ще функционират с така наречената "sub-tick" система, която подобрява връзката между играча и сървъра. 

Добавени са и нови анимации на гранатите, като една от най-интересните промени е в смоуковете, които оттук насетне ще си взаимодействат както с други гранати, така и със стрелбата на играчите. 

За финал от Valve успокоиха феновете, които имат скинове в играта. Не само, че те ще останат в играта, а ще бъдат още по-уникални и красиви, а причината е тотално новата графика на CS 2! 


Още от eSports

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти