Страхотен обрат за българите от 359! "Лъвовете" продължават в CCT

Страхотен обрат за българите от 359! "Лъвовете" продължават в CCT

Българите от 359 постигнаха ключов успех с 2:1 (10-16, 19-17, 16-7) над AGO в сблъсък от CCT. Двата състава се намираха в лоша форма, като нямаха победа в Swiss формата на турнира. С този резултат "лъвовете" продължават в шампионата, а талантливите поляци отпаднаха от борбата за трофея и част от наградния фонд, който е в размер на 50 000 долара.

359 с втори пореден неуспех
359 с втори пореден неуспех

Първата карта бе Nuke, като това бе изборът на АGO. Там нещата не се развиха особено добре за "лъвовете", които бяха твърде неубедителни през първата част, като спечелиха само седем рунда. Ситуацията не се промени и като терористи станахме свидетели на още по-голяма доминация от поляците, които затвориха картата с 16:10.  

Вторият мап бе Anubis, като българите заложиха на най-новата карта в играта. В първата част продължихме да виждаме много несигурна игра и доста грешки, като AGO взе цели 11 рунда. Последва обаче също толкова впечатляваща доминация от тима на 359, който успя да вкара играта до продължения. Там опитът на българите бе ключов, а талантът Благой "oxygeN" Димитров направи една от най-силните си игри, завършвайки картата с 36-27 и 1.52 рейтинг. Той направи разликата с майсторски отигравания, с които донесе и победата.

На Mirage вече видяхме истинското лице на "лъвовете", които не допуснаха никакви изненади и затвориха картата с едва седем загубени рунда. 

Снимка: HLTV

Още от eSports

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти