Гледай на живо

Драма в Мюнхен, Сърбия измъкна точка от Словения след гол в 95-а минута - на живо от Германия

Мъри: По-добре беше да прекъснем мача, отколкото това да продължи

Наставникът на Левски Станимир Стоилов изрази съжалението си, че мачът с малайзиския шампион Джохор е трябвало да бъде прекратен. Двата тима влязоха в сблъсък, след като Филип Кръстев получи удар в лицето в началото на второто полувреме. Все пак от 45-те минути Мъри е доволен от проверката.

Левски прекрати мача с Джохор заради меле и провокации на противника
Левски прекрати мача с Джохор заради меле и провокации на противника

“По-добре беше да прекъснем контролата, отколкото да продължат тези изблици на нерви. Все пак мисля, че за 45 минути се получи добра проверка. Имахме едни грешки, които си ги знаем. Притесненията са в такива моменти да няма контузии. Нямахме толкова голови ситуации, но когато държахме инициативата имаше ритъм. Трябва да сме много по-уверени и сигурни в подаванията. Не трябва да се поддаваме на емоциите. Станаха хубави 45 минути все пак”, каза Стоилов.

“Имаме проблеми с трима защитници. Надявам се някои да се върнат сега още от утре, други по-късно. Мисля, че ще успеем да намерим противник и за още една контрола. Може би ще играем още на 31-и. Има сериозен интерес към някои от нашите играчи, но няма да продаваме нищо на този етап. Доволен съм от условията за подготовка тук в Дубай. Съжалявам, че контролата завърши по този начин. Може би щяхме да имаме и по-силни противници, ако не бяхме отказали другите контроли, но се свърши все пак доста работа, няма да се оправдаваме”, завърши Стоилов.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички