Новият защитник на ЦСКА 1948: Имаме много добри играчи, можем да постигнем нещо тази година

Новото попълнение на ЦСКА 1948 Райън Бидунга даде интервю пред клубната телевизия на „червените“ по време на зимния подготвителен лагер на тима в Турция. Той сподели как се чувства в новия си отбор и кой е първият му спомен от Локомотив (Пловдив).

ЦСКА 1948 уреди френски защитник
ЦСКА 1948 уреди френски защитник

„Първите ми впечатления са, че сме добър отбор. Започвам да се чувствам все по-добре на терена. Разбира се, щастлив съм да бъда тук. Всички сме подготвени, имаме добра организация и гледаме към предстоящите мачове. Тодор Янчев говори много с футболистите. На мен ми трябва време да се адаптирам. Ще видим какво можем да постигнем заедно“, започна Бидунга.

„От полза е за мен, че тук има двама бивши мои съотборници - Бирсент Карагарен и Парвиз Умарбаев. Познавам ги добре и така адаптацията ще е по-лесна за мен. Симеон Петров много ми помага. Засега тук няма кой да превежда и той го прави за мен. Има момчета, които превеждат и от английски. Това е отлично за мен“, продължи той.

„Първият ми спомен, който ми изниква от Локомотив Пловдив, е първият ми сериозен сблъсък – срещу ЦСКА, тогава отбелязах и гол. Щастлив съм да бъда тук и се старая да постигна още по-големи успехи. Разбира се, че можем да се борим за Европа. Имаме много добри играчи. Смятам, че можем да постигнем нещо тази година. Трябва да имаме колектив и да постигнем тази цел. Всички сме много амбицирани, така че вярвам, че можем да го постигнем“, каза още централният защитник на ЦСКА 1948.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички