Дани Ганчев и Филип Филипов са били на среща в спортното министерство

Синът на собственика на ЦСКА - София Гриша Ганчев - Данаил Ганчев и изпълнителният директор на “червените” Филип Филипов са били вчера на среща в спортното министерство, пише “Тема спорт”.

Припомняме, че на 5 май двете страни подписаха договор за сътрудничество за реконструкцията на стадион “Българска армия”, а в близките дни ще бъдат обявени и нови, по-конкретни детайли относно реализацията на проекта. За това потвърди и Гриша Ганчев в своето интервю пред кубния сайт вчера.

Ганчев: Стадионът беше разменна монета, но ми намазаха ските
Ганчев: Стадионът беше разменна монета, но ми намазаха ските

"Това правителство си е окей. Имат желание като нас да свършим работа и в близките дни ще стане ясно как, защо, какви са сроковете...", заяви бизнесменът. На вчерашната среща не е присъствал спортният министър Радостин Василев.

Припомняме, че до края на календарната година от ЦСКА - София имат срок да представят подробен проект за реконструкцията на стадиона, както и бюджет. От министерството от своя страна са длъжни да изкарат нужните документи и разрешителни за предстоящия строеж. Капацитетът на обновения и модерен стадион на “червените” ще е около 18 000 места, 3000 от които ще са за правостоящи.

Още от БГ Футбол

Виж всички