Мъри каза за евентуалния нов спонсор и заяви: Имаме купа, в Европа сме, но ще взема мерки

Наставникът на Левски Станимир Стоилов заяви след победата над Славия с 2:1, че на този етап няма желаещ за нов спонсор на “сините”. Повод за коментара му станаха публикации в медиите за преговори с евентуален нов собственик. Също така Мъри допълни, че в днешния двубой “сини” и “бели” са си разделили по едно полувреме, а той не е доволен от представянето на някои свои играчи през второто полувреме и заради това ще вземе мерки.

Левски срази Славия с великолепни голове на Стефанов и Кръстев, "сините" на точка от бронза
Левски срази Славия с великолепни голове на Стефанов и Кръстев, "сините" на точка от бронза

“Повече съм доволен от победата. Двата отбора си разделихме по едно полувреме. Играхме доста по-добре през първото, Славия - през второто. Ние успяхме да отбележим, Славия - не. Можем да намерим лесни извинения - празнували сме и то си е така, но Левски не трябва да губи инициативата.

Някои играха доста под възможностите си, ще взема мерки. Ако трябва да сме честни, има основателна причина. След толкова години футболистите са празнували повече. Трябва да играем така, както през първото полувреме.

Имахме добри и лоши моменти. Най-важното е, че спечелихме. Имахме ситуации четирима на двама, двама на един, в които играчите взимат грешни решения.

След като взехме купата и спечелихме Европа, не сме мислили за точки. В Европа сме, имаме купа, очаквам срещу Лудогорец да играем добър футбол”, каза Стоилов, който коментира по следния начин информациите за нов собственик.

“Такива информации се появяват всекидневно. Ние като клуб правим ежедневни срещи. На този етап няма нищо конкретно някой да е изявил желание за спонсорство. Ако има нещо, първи ще го кажа. Ако има нещо, нашите привърженици първи ще го разберат”, добави Станимир Стоилов.

Снимки: Владимир Иванов

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти