„Един коледен ден“ – Епизод 3

Тази Коледа, Sportal.bg застава зад каузата за осиновяването на бездомни животни. Епизод 3 на празничния ни сериал посветихме на кучетата в Общински приют – гр.Пловдив.

„Един коледен ден“ – Епизод 1
„Един коледен ден“ – Епизод 1

Те са виждали много в своя живот, но повечето от тях не усещали уюта и топлината на дома. Не знаят какво е да получат толкова много любов, колкото самите те могат да дадат. Те имат нужда от вас, имат нужда от дом.

Затова, тази Коледа Sportal.bg ще се опита да сътвори своето коледно чудо. В Общинския приют в град Пловдив срещнахме жадни за любов четириноги приятели, които с нетърпение очакват вас!

„Един коледен ден“ – Епизод 2
„Един коледен ден“ – Епизод 2

Осиновяването на животно обаче е сериозна стъпка, свързана с много отговорности. Затова бъдете отговори! Не купувайте – осиновете! Дарете любов и надежда...

Любов към животните показаха и участниците в епизода. Зад каузата застанаха капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев и неговият съотборник Петър Витанов, капитанът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев и футболистът на „канарчетата“ Николай Минков.

Играчите на вечните съперници в Пловдив показаха, че футболната принадлежност няма значение, когато става въпрос за добри дела!

Освен да намери домове на кучетата, Общинският приют се е нагърбил с една нелека задача, за която всеки може да помогне. Стартира дарителската кампания за закупуване на ехограф за косматите пациенти в приюта. Диагностиката е жизнено необходима за кучетата. Кампанията ще продължи два месеца, като сумата, която трябва да бъде събрана е 5600 лв. Който желае да помогне, може да го направи в дарителската кутия в приюта!

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти