Камбуров: Не знам дали ще имам мотивация да продължа през пролетта

Нападателят на Берое Мартин Камбуров даде мнението си след победата на своя тим над Славия. Голмайсторът на българското първенство бе точен и вкара първия гол в мача, като наниза своя 256-и гол в елита, а “заралии” се наложиха с 2:1.

Мартин Камбуров поведе Берое към успеха над Славия
Мартин Камбуров поведе Берое към успеха над Славия

“Не подценявам Славия, но през цялото време играхме по-добре и имахме повече положения. Както при повечето случаи, и днес повеждаме, а накрая ни изравняват. Мисля, че Тунгара заслужаваше повече да бъде най-добрият в мача, защото вкара това второ наше попадение.

Днес бяхме на крачка да си изпатим. Не ни стигаше втория гол в останалите мачове, който днес го намерихме. При положение, че доминирхаме цялото първо полувреме, трябваше да бъдем внимантелни. Важното е, че не рухнахме психически след техния гол. Ако не бием Ботев (Враца) и Левски, няма да имаме шансове не само за първата шестица. Ако направим една хубава поредица от три поредни победи, ще се изкачим доста напред.

Това е усет към самата ситуация. Ако бях опитал веднага да завърша, защитникът щеше да ме блокира. Много трудна ситуация, но се получи.

Не искам да сравнявам времената преди и сега. Със сигурност ми е било много трудно преди срещу защитниците на Левски. Успявал съм и там, но не е било лесно. С днешните също. Има доста добри защитници. Времето, когато играеха преди тези футболисти в Левски, Левски бе много солиден.

Ръководството говори с мен, аз не съм дал окончателен отговор, защото не знам дали ще имам мотивация да продължа. Със сигурност за новия сезон Берое трябва да си намери нов нападател. Аз трябва да намеря вътрешна мотивация дали да продължа”.

Още от БГ Футбол

Виж всички