Магуайър: Това трябва да е само началото

Магуайър: Това трябва да е само началото

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър бе щастлив след победата с 2:0 над Виляреал и класирането на тима му на 1/8-финал в Шампионската лига. Той обаче заяви, че това трябва да е само първата крачка към излизане от кризата, в която се намира тима.

"Това бе огромен успех за нас. Послединте месеци не бяхме дори близо до нужното ниво. Нуждаехме се от този резултат заради себе си, но и заради феновете ни. Знаем колко тежко им бе напоследък. Но трябва да направим така, че това да е само началото. Един срещу друг застанаха два отбора, които искаха победата, никой не искаше да загуби. Смените ни помогнаха да натиснем в края. Представянето ни през второто поувреме бе много силно", смята Магуайър.

"Смятам, че изпълнихме добре плана за мача, особено през второто полувреме, когато контролирахме добре събитията на терена. Вероятно заслужавахме да стигнем до победата с оглед на шансовете, които създадохме в края. Ние сме Манчестър Юнайтед и всички очакват да бъдем агресивни. През първото полувреме може би играхме леко уплашено. На полувремето си поговорихме за това и смятам, че това помогна да стигнем до първия гол", допълни защитникът.

Още от Футбол свят

Виж всички