Гледай на живо

Скука и слаб футбол между Арда и Левски - На живо след 0:0 в Кърджали

Амос Юга се опази от картон и ще стартира срещу Лудогорец

Капитанът на ЦСКА - София Юрген Матей се превърна в третия футболист на тима, който трупа на сметката си 4 жълти картона. При пето официално предупреждение нидерландецът ще бъде наказан за една среща. Защитникът не е пропуснал нито една минута от началото на сезона за "червените" в мачовете от шампионата и евротурнирите.

Стойчо бесен: Колко треньори си заминаха? Ще падат глави
Стойчо бесен: Колко треньори си заминаха? Ще падат глави

Другите двама, които имат по 4 жълти картона и са застрашени, са Амос Юга и Иван Турицов. Вчера след мача с Арда Стойчо Младенов призна, че именно това е била причината двамата да останат на резервната скамейка, за да могат да бъдат запазени за следващата среща, която е срещу Лудогорец. Представянето на ЦСКА - София обаче наложи включването в игра на африканския дефанзивен халф, който се представи добре и доказа, че е много по-добра опция от Мухар. Освен това Юга се опази от получаването на картон и ако е здрав, ще започне от първата минута в Разград в понеделник.

Ако той, Турицов или Матей бъдат санкционирани срещу Лудогорец ще пропуснат домакинството на Локо (София), пише "Тема Спорт".

Още от БГ Футбол

Виж всички